KATEGORİLERİM

19 Ekim 2013 Cumartesi

Kısaca Ben :)

 Bloğumda yazmaya başladığımdan beri birçok arkadaşım oldu, Hepsinin ayrı ayrı, farklı yetenekleri var, hepside çok değerliler benim için, bayram öncesinde hem Biricit Cons hemde Gülçinnur tarafından ilk kez mimlendim, okumaktan hep keyif alırdım, 
şimdi cevaplamazsam olur mu olmaz tabi :) 
İşte cevaplarım.. 

EVDE YALNIZ KALDIĞINIZDA NE YAPARSINIZ?
Aslında evde çok yalnız kalmıyorum ,evde hep annem olur ama o evde değilse ve ben evde yalnızsam,  mutlaka içecek birşeyler hazırlarım kendime ,genelde kahvedir bu ve mor sedire oturup kahvemi içer, sonrada uğraşacak birşeyler bulurum kendime, bugünlerde fırsat buldukça rölyef tablomu yapıyorum, keçe anahtarlıklardan yapıyorum, artık paşa gönlüm ne isterse, bazen hiçbirini yapmak istemez o zaman da  kitap okurum ...

HAKKINIZDAKİ 20 GERÇEK?

1. Alışveriş yapmayı, uyumlu ve renkli giyinmeyi ,kıyafetlerimi tamamlayan aksesuarlar kullanmayı severim ama hiç leopar giymedim ,sanırım giymem de.. 


2. Çok tv izlemem, denk gelirse haberlere ve eğlence programlarına göz atarım, dizi merakım yoktur ve hayatımda hiç korku filmi izlemedim.

3. Duygusal ,hassas bir yapım var , olaylar karşısında cesaretli, güçlü olmaya çalışırım ,kendimi zorlarım ama yalnız kaldığımda gözyaşlarımı tutamam, çok üzülüp, sıkıldığımda vücudum alerjik reaksiyon verir.

4.Boş duramam, mutlaka uğraşacak birşeyler bulurum (mesleğimle ilgili araştırmalar-örgü- kendin yap projeleri- takı tasarımı- keçe aksesuarlar- rölyef tablolarım-filografi), hiçbirşey bulamazsam da sessiz bir köşede saatlerce kitap okuyabilirim.

5.Sigaradan ve sigara içilen ortamlardan nefret ederim.

6. Her türlü hayvandan çok korkar ve tiksinirdim ama Oscar hayatımıza girdikten sonra onlar hakkındaki fikrim değişti . Bütün hayvanları seviyorum özellikle kedi ve köpekleri..

7.Akşamları erken uyurum ve sabahta erkenden güne başlarım, 
haftasonu yada tatil hiç farketmez.

8.Yalan söylemeyi hiç beceremem, mutluluğum, kızgınlığım, öfkem hepsi yüzümdedir..

9. Kolay kolay alınmam, gücenmem ama bir kez kırıldıysam da eskisi gibi olmaz hiçbirşey.

10.İnsanları kırmaktan, üzmekten ve üzülmekten korkarım, kolay kolay hayır diyemem,

11.Annem canımın tez ve bir okadar da sabırsız olduğumu söyler hep..

12.Güzel anılar biriktirdiğim bloğumla ilgilenmeyi çok seviyorum.

13.Samimiyetsizlikten, bekletilmekten,düzensizlikten ve sorumsuzluktan nefret ederim.

14.Çok ve gereksiz konuşan insanlardan ve dedikodudan hiç hoşlanmam, bulunduğum ortamda bunlardan biri varsa sessizce uzaklaşırım oradan, kimsenin arkasından konuşmam, söyleyeceğim varsa kendisine söylerim..

15.İstediğim ve çok sevdiğim mesleğimi  yapıyorum ve bu konuda okulumdan ve öğrencilerimden çok memnunum.

16.Hayatın mucizelerine inanırım ve olmasını beklediğim mucizelerim var, 
İnşallah zamanı gelicektir birgün..

17.Gecenin sessizliğinde dua etmeyi bazen ağlamayı ve hayal kurmayı severim. 

18. Beş yıldızlı oteller ,lüks sofralar yada protokol ortamlarında çok gerilir ve kendimi huzursuz hissederim, gösterişli bir restoranda lezzetli yemekler yerine evimde kahvaltı yapmayı tercih ederim.

19. Arkadaşlarım konusunda çok seçiciyim, çok az ama candan arkadaşlıklarım vardır, geçen zamana ve yıllara inat görüşmeye devam ettiğim arkadaşlarımla artık dostluğunda ötesinde kardeş –abla gibiyiz.

20.Düzeni ve temizliği severim, dolabımda kıyafetlerim renklerine göre gruplanmıştır, her kıyafetimin aksesuarları ayrıdır ve aksesuarlarım için birçok kutum var odamda..


Benden bu kadar, Aynı soruları blog arkadaşlarım

Müjde Ablaya, Resim defterime, Cihan'ın Bahçesine,Fatoş'a, Yasemin'e ve Hanife Ablaya ve Susmak Güzele ve katılmak isteyen diğer arkadaşlarıma gönderiyorum..

Sevgiyle mutlu kalın :)

 

 

14 yorum:

  1. gülçinin mimi beni de mimlemiş aynı sorulara cevap vereceğim bir daha ki paylaşımda :))

    YanıtlaSil
  2. hobicim her türlü hayvandan korktuğunu hatta tiksindiğini ama sonra Oscar sayesinde kedi, köpek sevmeye başlaman mucize gibi. Oscar'a kocaman bir teşekkür ediyorum:)))
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oscar ı hayvan olarak göremiyorum sanki her an konuşuverekmiş gibi, herşeyi anlıyor, anlatıyor , dinliyor, ağlıyor, yorulunca horlayarak uyuyor, sonra diğer hayvanları izlemeye başladım, sevildiklerini anlıyorlar kesinlikle ve ona göre davranıyorlar,
      Hem ailemin hem benim, hatta yakın akrabalarımızın bile hayvanlara bakış açısını değiştirdi Oscar,
      İnanın oturmaya gittiğimizde, hatrını bile soruyorlar o kadar yani :)

      Sil
    2. gerçekten öyleler, aslında 'hayvan' sözcüğü insan ve bitki olmayan tüm canlı türlerine denmişken biz bencil, biz zalim insanlar bu sözcüğü çok kötü anlamlar yüklemişiz zamanla halbuki gazeteleri okuyunca asıl hayvanın hangi tür olduğunu hep soruyorum..okarlar da soruyorlar...

      not: yukarıdaki yorumumda cümlem öyle düşük olmuş ki resmen utandım:))aceleden oluyor; düzeltmeden tıklayıp gönderince de sonuç düşük cümleli yorum:(

      Sil
    3. Bir dergide okumuştum, Almanya'da bir hayvanat bahçesinde 'Dünyanın en tehlikeli türü' yazan bir oda hazırlamışlar ve içeriye girdiğinizde bütün odanın aynalarla çevrilmiş olduğunu görüyorsunuz, çok ilginç ve bir o kadar da doğru ..

      Hızlı yazmaktan yada dikkatsizlikten olabiliyor yazım hataları ..

      Sil
  3. guzel ogretmenim benim...kendini o kadar guzel ifade etmisinki:) cok hosuma giderek okudum,,,ve hangi burc oldugunuda merak ettim
    ama o kadar ortak noktalar varki inanamadim...goz pinarlarim aglamaya cok musaittirr...ickiden,sigaradan nefret ederim,,,,diyorum ya cok ortusen noktalar var....
    bir tek kuslari,,,baliklari cok severim...annecigine sevgilerimi ilet lutfen

    YanıtlaSil
  4. Teşekkürler Cihan Hanım , Ben kova burcuyum, yükselenim de balık, genelde mantık insanı bazen de duygusal, işte bu iki yönüm hep çekişirler, çoğu zaman mantığım farklı, duygularım farklı söyler, orta yolu bulmak zor olur :)
    Annemin de sizlere selamı var,

    YanıtlaSil
  5. Ablacım mim için teşekkür ederim benim cevaplarımın bir kısmını sen vermişin cevaplarını severek okudum...
    Mimi en kısa zamanda cevaplayacağım İnşaAllah...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ortak özelliklerimiz mutlaka vardır Hanifecim, paylaşımlarımızı severek takip ediyoruz.

      Sil
  6. Özge Özlem20 Ekim 2013 02:18

    Tam 10 yıldır tanıyorum seni, ve arkadaşlığın ötesinde kardeş gibi olduk, her zor anımda yanımdaydın, desteklerini unutmam mümkün değil canım, kendini çok güzel tanıtmışsın ama eksiklerin var, hemen ben ekliyim çok cömert, eli açık, merhametli, herkese verecek kadar yüreğinde sevgi besleyen, herşeyin en güzelini hakeden, tanıdığım en düzgün aile ve insanlardansın, Şu an gönlümden geçen seni mutlu edecek, sana layık olacak insanın karşına çıkması hemde en kısa zamanda:))
    Öpüyorum seni, selamlar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özgecim, dileklerin ve güzel cümlelerin için teşekkürler,
      Sakın unutma sende benim için çok değerli ve özelsin, 10 yıl oldu mu gerçekten, 2003 tü, ben yeni mezun olmuştum :) ne de çabuk geçiyor zaman..
      İyi ki varsın ve arkadaşımsın :)

      Sil
  7. eveet özge'dende eksiklikleri tamamlamış olduğumuza göre mim yerini buldumu dersin..ığğıhh içimden sanki bir şeyler eksik kalmış yada yazakları vardı ama unuttu yada aklına mı gelmedi diye geçirmedim desem yalan olmaz :)
    bu arada ortak özelliklerimizi de görmüş ve görüyor olacağım Hobicim, ellerin dert görmesin seni tanıdığım için çok mutluyum :) sevgilerimle öpüyorum seni..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herşeyi deşifre ettik Gülçin daha ne olsun :)
      Bende seni tanımaktan mutluluk duyuyorum, verdiğin tavsiyeler hep hayatımda :)

      Sil

Bunlarda ilginizi çekebilir..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...