KATEGORİLERİM

5 Kasım 2012 Pazartesi

Oscar büyüyor..

Bücürük'ten ilham aldık bizde paylaşalım dedik albümümüzü,
Şirin dostumuz yaklaşık 4 yıldır bizimle yaşıyor,  Resmini görüp almaya karar verdiğimizde henüz 4 aylıktı ve o günden beri de beraberiz, Cinsi Boxer, oldukça uyumlu, duygusal ama bir o kadar da şımarık ve  oyun düşkünü bir yapısı var, Buyrun resimlerimize..

 Geçen zaman içinde baba da oldu Oscar, yavrusuyla beraber:)

En sevdiğim hallerinden biri, Oscar uykuda:)
Ve bu fotoğrafla veda edelim, 
Yakışıklı köpeğimiz nasıl da büyümüş, yüz ifadesi değişmiş değil mi:)
Sevgiyle, mutlu kalın:))



13 yorum:

  1. oy, oy, oy ne özlemiştim Oscar'ı, Bücürük'ün köpiş abisi olsun Oscar, çok tatlı çok, yavrusu da çok şirin ne yaptınız yavrusunu hobicim eminim millet almak için kapınızda kuyruk olmuştur:)canım Oscar'la sağlıklı, mutlu nice yıllar diliyorum. Arayı soğutma sıksık resimlerini beklerim:)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Olsun tabiki, Yavrular anneleriyle beraberdi ve gerçekten bakabileceğine inandığımız insanlara teslim edildi , minik dostlarımızla beraber sağlıklı huzurlu günlere hep beraber..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu arada ne tesadüf Bücürük de 4 yaşında:)))2009'da doğmuş olmalı ki, Nisan 'da onu bulduğumda 1 aylıktı:))Oscar la ikisi aynı yaştalar:)

      Sil
    2. Aynı yaştalarmış, Kimliğine göre Kasım doğumlu Oscar,

      Sil
    3. Bücürük'ü sokakta bulduğumdan tam doğduğu günü bilemiyorum:((ama bir aylık oluşundan yola çıkarak Mart'ta doğdu kabil ediyorum ben de:))

      Sil
  3. Çok hoşuma gitti sevgili Hobistanya.
    Allah uzun yıllar geçirtsin size birlikte.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. oyyy çok tatlı buuu:)
    son karede gözlerde biraz hüzün mü gördüm biraz yoksa dalıp gitmiş mi uzaklara:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Artık yaşlanıyor, daha çok uyuyor, dalıp dalıp gidiyor,

      Sil
  5. Oyyy ne seker bir sey bu...hep istemisimdir kopegimiz olsun ama kendime guvenemiyorum evde bakma ve o mesuliyeti alma konusunda:( Dolayisi ile sadece 2 adet lizard imiz var onlarda kendi hallerindeler:) Bucuruk ten sonra birde Oscar var artik :) Tesekkurler paylasim icin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakımı zor değil ama zaman ayırmak gerekiyor, Bazen bebekler kadar ilgi beklediği, kapris yaptığı, duygusal sorunlar yaşadığı anlar olabiliyor, sonuçta hayvanda olsa bir canlı, Bakabileceksek almalıyız diye düşünüyorum:)

      Sil

Bunlarda ilginizi çekebilir..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...