KATEGORİLERİM

14 Eylül 2012 Cuma

Balon abajurlar..

Bilgisayarımı düzenlerken bunlar geçti elime ,üç yıl önce yurtta kalırken öğrencilerimle beraber yapmıştık , bunlar balon üzerine tutkallı ip sarılarak yapılan abajurlar, dantel abajur yapmıştım önceden, ona benziyor, yapımı çok keyifli ve kolay, 








4 yorum:

  1. aslında hem çok pratik hemde çok şirin olmuş ellerine sağlık..fakat benim aklıma birşey takıldı sevgili hobicim tutkal balonu patlatmıyormu hani genelde tutak yumuşak şeyleri erittiği için, merak ettim...bak senden neler öğreniyorum :) emeklerine sağlık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beyaz marangoz tutkalı kullanılıyor Gülçin, tutkalı hafif sulandırıyorum, ipi tutkala bulayıp ,balonun üzerine sarıyorum, eritmiyor, balon kalın bir balon olmalı hemen patlamaması için ve güneşte kalmamalı, gölgede kurumalı, zaten 2-3 günde kuruyor, kuruduktan sonrası en zevkli kısım balonu patlatmak:) iğneyi batırdığın anda balon toparlanıyor ,geriye kocaman bir abajur kalıyor, çok keyifli ,

      Sil
  2. neredeyse annemle ikimiz bütün arşivini elden geçirdik hobicim :) tabi ikimiz birden hayran hayran okuduk, baktık, annem bayıldı her yaptığınız emeklere, en sonunda -kırkbirkere maşallah, becerisine hayran oldum dedi ve selamlarını iletti sevgili arkadaşım, bir kaç not aldık tariflerin için benim okumadığım görmediğim gönderilerinde vardı çok çook beğendik, başarıların kat be kat artsın inşallah,sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle hoşgelmişsiniz ve umarım keyif almışsınızdır, anneciğinin ellerinden öpüyorum ve selamınızı anneme de ilettim:)
      Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim arkadaşım,sevgiyle kal:)

      Sil

Bunlarda ilginizi çekebilir..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...